طلا: 3,733,600 تومان
دلار: 59,410 تومان
بیتکوین: 60,047 دلار
بورس: 2,097,075
تمام سکه: 39,070,000 تومان
نیم سکه: 23,950,000 تومان
ربع سکه: 15,950,000 تومان
تتر: 59,886 تومان
یورو: 66,220 تومان
طلا: 3,733,600 تومان
دلار: 59,410 تومان
بیتکوین: 60,047 دلار
بورس: 2,097,075
تمام سکه: 39,070,000 تومان
نیم سکه: 23,950,000 تومان
ربع سکه: 15,950,000 تومان
تتر: 59,886 تومان
یورو: 66,220 تومان
لوله های فولادی انواع مختلفی دارند که با توجه به ویژگی هر کدام در صنایع مختلفی استفاده میشوند. لوله های فلزی با ابعاد و ضخامت ها و آلیاژ های گوناگون وجود دارند که کاربرد های زیادی در انتقال سیالات، ساخت سازه های فلزی، تولید لوازم خانگی و اتصالات دارند. در این مقاله ابتدا به بررسی انواع لوله فولادی و سپس کاربرد هر کدام میپردازیم.
لوله فولادی یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین مقاطع فولادی در بازار آهن است که با سطح مقطع دایره شکل و به صورت استوانه ای توخالی است که دو سر آن باز بوده و مانند یک ورق خمیده به صورت دایره و متصل از دو طرف ورق به یکدیگر است. لوله های فولادی معمولا برای انتقال گاز یا مایعات مختلف و یا تحمل فشار استفاده میشود. هر چه ضخامت لوله بیشتر باشد، در کنار وزن بیشتر، قدرت بیشتری در تحمل در برابر فشار دارند و به همین دلیل با فشار و سرعت بیشتری میتوان سیالات را انتقال داد. طول انواع لوله های فولادی معمولا 6 یا 12 متر است.
انواع لوله های فولادی بر اساس کاربرد، آلیاژ، وجود یا عدم داشتن درز، به انواع مختلفی تقسیم میشوند که در ادامه به بررسی مهمترین و پر استفاده ترین انواع لوله های فولادی میپردازیم. همچنین شما میتوانید جهت مشاهده ابعاد و اندازه های انواع لوله های فولادی به همراه قیمت هر کدام از تمامی کارخانه های کشور به صفحه قیمت لوله وارد شوید و یا برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان برای خرید لوله فلزی مورد نیاز پروژه خود با شماره 031-91001040 تماس بگیرید. با سفیران آهن همراه باشید.
لوله صنعتی یک لوله فولادی از آلیاژ با کربن بالا است و به همین دلیل سختی بیشتر و تحمل بالاتری در برابر فشار دارد. صخامت دیواره لوله های صنعتی نسبت به دیگر لوله ها بیشتر بوده و مقاومت بالاتری دارد. لوله های صنعتی به دو صورت بدون درز و درز دار تولید میشوند. از لوله های صنعتی در ساخت سازه های فلزی بزرگ مثل پل ها و خرپا ها که نیاز به مقاومت بالا میباشد استفاده میشوند.
همچنین در انتقال حجم زیاد سیالات مثل نفت و گاز، با فشار بالا و در صنایع و سازه ها و ماشین آلات پتروشیمی کاربرد زیادی دارند. لوله های صنعتی قابلیت جوش پذیری خوبی دارند و در انتقالات سیالات در مسافت های زیاد استفاده میشوند. برای مشاهده قیمت لوله صنعتی کلیک کنید.
لوله گازرسانی یا لوله گازی همانطور که از نامش مشخص است مخصوص انتقال گاز تولید و استفاده میشوند و به همین منظور جنس لوله های گازی از گالوانیزه بوده و به همین دلیل مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد. لوله های گازرسانی در دو نوع روکار و توکار برای استفاده های متفاوت تولید میشوند که نوع توکار این لوله ها مقاوم تر بوده و قابلیت ضد خوردگی قوی تری دارند. لوله های گازی بر اساس آلیاژ به دسته بندی های زیر تقسیم میشوند.
• لوله گازی برنجی
• لوله گازی مسی
• لوله گازرسانی پلیاتیلن
بهتر است بدانید از لوله های گازی توکار برای انتقال گاز در مسافت های طولانی بین شهری و از نوع توکار برای انتقال سیالات درون شهری و ساختمانی استفاده میشود. همچنین قیمت لوله های گازرسانی با توجه به مواردی که گفته شد بر اساس وزن و آلیاژ و نوع و دیگر موارد متفاوت است. برای مشاهده قیمت انواع لوله گاز رسانی در ابعاد و اندازه های گوناگون به صفحه قیمت لوله گازرسانی وارد شوید.
انواع لوله های داربست در دو نوع سبک و سنگین بوده و برای تحمل فشار، تولید و استفاده میشوند. بیشترین کاربرد و استفاده از لوله های داربست به عنوان نگهدارنده در هنگام ساخت و ساز های گوناگون و برای دسترسی راحت تر به مناطق مختلف ساختمان استفاده میشود. لوله فولادی داربستی 6 متر طول و حداکثر ضخامت 3.5 و تا سایز 3.4 اینچ بوده و دارای انواع مختلفی هستند. برای مشاهده قیمت لوله داربست کلیک کنید.
لوله مانیسمان، لوله فولادی بدون درزی هستند که استحکام و قدرت بالایی در برابر تحمل فشار های مختلف دارد. لوله مانیسمان کاربرد زیادی در صنایع پتروشیمی و کشتی سازی دارند همچنین قسمت هایی که نیاز به استفاده از لوله در دما و فشار زیادی باشد استفاده زیادی دارند. لوله مانیسمان با نام لوله بدون درز هم شناخته میشوند و بر اساس آلیاژ به کار رفته در آن ها، استاندارد های مختلفی برای تولید دارند. لوله مانیسمان قیمت بالاتری نسبت به سایر لوله ها دارد. جهت مشاهده قیمت لوله مانیسمان کلیک کنید.
لوله مبلی جز سبک ترین لوله های فولادی محسوب میشود و همانطور که از نامش مشخص است در تولید اسکلت مبل کاربرد زیادی دارد. نکته قابل توجه تحمل وزن زیاد در عین وزن سبک لوله مبلی است و همچنین انعطاف پذیری مناسب و قابلیت جوش پذیری بالا از ویژگی های لوله های مبلی است. لوله مبلی را با نام لوله روغنی هم میشناسند زیرا دارای دارای سطحی شفاف است. جهت مشاهده قیمت لوله مبلی کلیک کنید.
در این مطلب به بررسی انواع لوله فولادی و کاربرد هر کدام در صنایع گوناگون پرداختیم. قبل از خرید هر نوع لوله فولادی یا هرگونه محصولات فولادی از هر شرکت یا کارخانه می توانید با گرفتن مشاوره دقیق و کارشناسی از نکات کلیدی انتخاب لوله فولادی یا محصول مورد نظر خود آگاه شوید و در ادامه با استعلام قیمت و آگاهی از قیمت کارخانه و مکان بارگیری، خریدی بی واسطه داشته باشید. برای دستیابی به چنین مواردی می توانید سفیران آهن را در خرید انواع لوله فولادی انتخاب نمایید.
ضمن تشکر از شما کاربران گرامی که تا این بخش از مقاله با ما همراه بودید، لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقادات سازنده خود را با ما در میان بگذارید. امیدواریم که این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته و بتوانیم به اطلاعات و آگاهی شما در خصوص انواع لوله فولادی هر چند به میزان کم افزوده باشیم.
ثبت دیدگاه